Workshops

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar keramiek? Dan zijn de keramiek workshops echt iets voor jou! Je maakt kennis met het mooie vak van keramiek gieten. Ook is er voldoende ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Tijdens de giet-workshop maak je kennis met gietklei. Dit is een onderdeel van keramiek waar je werkt met klei die zo dun is dat je het kan gieten. Doordat ik de gietklei van tevoren kleur met bepaalde verhoudingen pigmenten ontstaan de kleuren die je kan gebruiken bij de giet-workshop.

Aan de keramiek giet-workshops kunnen max 8 personen meedoen. De groep is dus niet heel groot en zo krijg je goed begeleiding en weet je zeker dat je producten mooi gaan worden. Na de workshop moet alles drogen, gebakken en geglazuurd worden. Als dat allemaal klaar is stuur ik het naar je op. Dit duurt ongeveer 2,5 week. Klik voor meer informatie per cursus op de tegels.

Staat de workshop die je wil volgen er niet tussen? Of wil je bijvoorbeeld met meer mensen deelnemen? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. 

KERAMIEK WORKSHOP VERSCHILLENDE GIETTECHNIEKEN