Werkplaats

De Draai Werkplaats is nieuw! Naast de cursussen en het Open Atelier biedt Keramiek Atelier W. vanaf september 2023 zelfstandige werkplekken aan. De Draai Werkplaats is anders dan een cursus of een workshop: er is namelijk geen inhoudelijke begeleiding. Natuurlijk is er altijd iemand aanwezig die aanspreekpunt is als er iets gebeurt of als je iets niet kunt vinden (de werkplaats host) maar waar je tijdens een cursus al je vragen over het kleiproces en de technieken nog kunt stellen, wordt er bij de Draai Werkplaats van je verwacht dat je al ervaring hebt met het werken met klei en dat je zelfstandig kunt werken.

Wanneer kun je mee doen?
Heb jij al ervaring met draaien dan kun jij je online aanmelden voor de Werkplaats Draaien. Hiermee heb je een mooie plek om te oefenen. Je kunt hierbij een abonnement voor 12 uur of 24 uur afnemen.

Geen ervaring met draaien
Heb jij nog geen ervaring met draaien meld je dan aan voor de cursus.

 

werkplaats

Kosten draai werkplaats

De Draai Werkplaats werkt op basis van een abonnement waarmee je je kunt inschrijven voor verschillende tijdvakken van 3 of 6 uur vrij in te zetten door de hele maand heen. Er zijn 2 soorten abonnementen: BASIS en PLUS.

BASIS
Hier zit in: het atelier gebruik, gereedschappen, draaischijf (als je een draaiplek reserveert), eigen plank en bak gratis toegang tot de online bibliotheek en community Je zorgt zelf voor je materialen ( glazuur) en ovenstook kost 20, per kilo, voor zowel bisque als glazuurstook gips kost 2 euro p er 1 kilo.

PLUS
Alles zit bij dit abonnement in: ateliergebruik, gereedschappen, draaischijf (als je een draaiplek reserveert), eigen plank en bak, gratis toegang tot de online bibliotheek en community materialen en ovenstook.

Heb jij ervaring met draaien en wil je graag wekelijks creatief bezig zijn meld je dan snel aan voor een van de abonnementen.

Informatie

Alle ins en outs betreft de werkplaats met de bijbehorende voorwaarden en spelregels hebben we voor je neergezet in het document Werkplaats. Neem deze goed door voordat jij je opgeeft. Het document is toegankelijk via de onderstaande button.