Atelier W.

Hoi ik ben Wietske Sietsma en heb sinds 2 maart 2018 mijn eigen keramiek atelier waar ik handgemaakte sier en gebruiksvoorwerpen van keramiek maak, meestal van aardewerk en gegoten in gipsen mallen (hier kan je lezen waarom ik maak wat ik maak) en ik verkoop dit in mijn webwinkel.

Alles is in kleine oplage gemaakt met een hoog afwerkingsniveau. 

Liefde voor keramiek is er bij mij altijd geweest.
Al heel jong vond ik het heerlijk om met mijn handen in de klei te zitten.
Langs vele omwegen ben ik hier nu terug en doe ik wat ik het allerliefste doe.
Met mijn handen in de klei.

Ik houd van alle onderdelen van keramiek: het modelleren, mallen maken, mallen open maken en mij elke keer weer verwonderen over wat voor prachtigs er in zit. Het secuur en netjes afwerken, het magische en meditatieve proces van het draaien, mooie kleursamenstellingen bedenken en composities maken. Alles vind ik even plezier om te doen.

Uitgedachte kleuren, mooie vormen en een hoog afwerkingsniveau maken dat je met mijn creaties iets moois en unieks cadeau geeft of in huis haalt.

Zo hoop ik mijn liefde voor keramiek door te geven.

De producten zijn gemaakt van handmatig gekleurde keramiek en voorzien van een goudluster, wat zorgt dat bepaalde delen een laag krijgen van 12 karaats goud.
Alle stukken worden met zorg behandeld en geïnspecteerd voor dat ze de oven in gaan en na dat ze eruit komen. Zo kan je er van uit gaan dat wat je koopt er mooi en goed uitziet.
De kleuren op de foto’s die je op de website ziet kunnen wat afwijken van wat je in huis krijgt. Dit komt omdat de kleuren handmatig gemaakt worden en daardoor per keer wat kunnen verschillen.

Ook is het fijn om te weten dat (verzend) producten die gebruikt worden zoveel mogelijk uit de omgeving van Arnhem komen, gerecycled, duurzaam en afbreekbaar zijn. De materialen die ik gebruik probeer ik zoveel mogelijk te hergebruiken en ik heb zonnepanelen op mijn atelier om de stroom op te wekken die ik verbruik.