workshop mozaïek

workshop mozaiek

€55,-

Workshop Mozaïek bij keramiek atelier W.

In deze workshop ga jij 2 donderdagochtenden ga jij aan de slag met mozaïeken. Heerlijk puzzelen en passen met mooie kleuren en vormen om zo de prachtigste patronen en vormen te laten ontstaan. Onder de vaardige leiding en kundige uitleg van Ali Koers (kunstenares in verschillende disciplines) ga je meer leren over het ontwerpen en het aanbrengen van de stenen en scherven keramiek.

Bij de workshop mozaïeken ge je de eerste ochtend je ontwerp maken op een tegel van 19×19 cm of op een rond (niet te diep) bord en de rest van de ochtend word helemaal besteed aan het inleggen van je eigen ontwerp. De 2de ochtend ga je je werk voegen met voegmiddel en zorgvuldig schoonpoetsen zodat de kleuren weer te voorschijn komen. Zo word he werk voltooid tot een prachtig zelfgemaakt kunstwerk. Je kunt het meteen mee naar huis nemen.

Je kunt je hier individueel opgeven, maar ook met max 8 personen.
In totaal ontvang ik groepjes van max 8 personen.

Deze workshop is heel goed te doen als bedrijfsfeestje, gezinsuitje of vrijgezellenfeest. Neem contact op met mij 0625292517 en dan kunnen we kijken naar een datum.

Inhoud workshop:
– Je maakt 1 mozaïek plateau
– Je kunt kiezen uit een tegel van 19×19 cm of een ondiep bord.
– De workshop duurt 2 uur waarin genoeg tijd is om 2 prachtige producten te maken na de uitleg en zo fijn creatief bezig zijn. Wij zorgen voor koffie, thee, koekjes en chocolade.
– Je werk kan aan het einde van de 2de les meteen meegenomen worden naar huis.

-De workshop word gegeven door Ali Koers

Adres: Johanitterweg 4 in Doorwerth (een schoolgebouw)

Kosten: €55,-  
(incl koffie/thee, koekjes, chocolade, mozaïek stenen/keramiek, voegmiddel, bord of tegel)

Deze workshop wordt op donderdagen van 10:00 tot 12:00 uur.

Leuk om je binnenkort te ontmoeten!