Keramiek maken

Voor mij is keramiek maken een prachtig proces. Ik hou van elk onderdeel! Het modelleren, mallen maken noem maar op. Het openen van de mallen blijft een prachtig spannend moment. Daarna kan het afwerken beginnen. Steeds wanneer ik de laatste hand leg aan een kopje, wandbord of beeldje voelt het alsof ik weer iets heb gemaakt waarin ik de liefde voor keramiek maken met anderen kan delen.

Mijn naam is Wietske, oprichter van Atelier W.
Ik maak sier- en gebruiksvoorwerpen van keramiek. Ik heb het altijd heel fijn gevonden om met mijn handen in de klei te zitten.

Sinds begin 2018 heb ik mijn liefde voor keramiek vormgegeven in mijn bedrijf Atelier W.
Al mijn creaties zijn te koop in mijn webshop. Daarnaast geef ik workshops en cursussen.
ok is mijn Atelier in Arnhem te huur.

Het proces

Het maken van keramiek is een interessant en tegelijk delicaat proces. Het bestaat uit veel verschillende handelingen, waardoor het in elke fase belangrijk is om te weten hoe je deze moet uitvoeren. Het kan soms complex lijken. Daarom zou mijn advies zijn om meters te maken en flink te oefenen. Als je wilt oefenen: mijn atelier in Arnhem is hiervoor te huur!

Leer keramiek maken

Wil je meer leren over keramiek, klei en glazuren en (gips)mallen maken dan is mijn keramiek cursus zeker iets voor jou. Tijdens deze cursus leer ik je zoveel mogelijk verschillende keramiek technieken. Het blijft niet alleen bij theorie: we proberen dit ook samen uit. We werken in kleine groepen van maximaal 4 personen.

Workshops

Als je eerst wilt kijken of keramiek maken iets voor je is kun je een workshop boeken. Zo’n workshop kun je zien als een kennismaking met keramiek maken. Als je het leuk vindt kun je kijken naar één van mijn cursussen. Als je het toch niets vindt dan hebben we zeker een gezellige dag gehad!

BUTTON MET LINK NAAR WEBSHOP! NAAM BUTTON: NAAR DE WORKSHOPS

BUTTON MET LINK NAAR WEBSHOP! NAAM BUTTON: NAAR DE CURSUSSEN

Misschien vind je dit ook interessant:
– Keramiek Atelier W.
– Handgemaakt keramiek
– Keramiek voorbeelden
– Keramiek technieken

LINKS ACHTER BOVENSTAANDE TEKSTEN ZETTEN!