Keramiek atelier

Al van jongs af aan heb ik liefde voor keramiek. Ik vond het heerlijk om te kleien. Na veel verschillende dingen te hebben geprobeerd doe ik nu wat ik het liefste doe: met mijn handen in de klei en het (her)scheppen van mooie kopjes, bloempotten en keramiek beelden.

Keramiek Atelier W. 

Ik ben écht gek op keramiek en alle onderdelen die daarbij horen. Het composeren van de kleuren, het modelleren, mallen maken, noem maar op!
Elke keer wanneer ik een mal open ben ik verwonderd over wat voor prachtigs erin zit. Het secuur en netjes afwerken werkt bijna meditatief voor mij. Ik vind alles plezierig om te doen.  Mijn creaties zijn dan  ook een middel om mijn liefde voor keramiek en mijn visie over herscheppen door te geven. Met heel veel liefde handgemaakt in mijn eigen keramiek atelier, Atelier W.!

Duurzaam keramiek

Ik hecht heel veel waarde aan duurzaamheid. Dit probeer ik dan ook op alle vlakken in mijn keramiek atelier te verwerken. De producten die ik gebruik om mijn ontwerpen te creëren maar ook om webshop bestellingen te verzenden komen zoveel mogelijk uit de omgeving van Arnhem. Daarnaast let ik erop dat de materialen gerecycled, duurzaam en afbreekbaar zijn. De materialen die ik heb gebruikt probeer ik zoveel mogelijk te hergebruiken. Daarnaast heb ik zonnepanelen op mijn atelier om de stroom die ik verbruik zelf op te wekken.

Keramiek atelier: webshop

In de webshop kun je zien welke sier- en gebruiksvoorwerpen van keramiek je kunt kopen. Onder andere beelden, bloempotten en wandhangers kun je er vinden. Leuk voor in huis of om als uniek cadeau te geven.

BUTTON: NAAR DE WEBSHOP

Keramiek atelier: workshop

Naast het maken van keramiek kun je bij mij ook workshops en cursussen volgen. Deze geef ik in mijn atelier in Arnhem. Leuk om te weten: je kunt deze workshops en cursussen ook volgen met een vriend(in).

BUTTON: BEKIJK DE WORKSHOPS

BUTTON: BEKIJK DE CURSUSSEN

BUTTON: ATELIER W.

BUTTON: WAT IS KERAMIEK?

BUTTON: HANDGEMAAKT KERAMIEK

BUTTON: KERAMIEK VOORBEELDEN

BUTTON: KERAMIEK MAKEN

BUTTON: KLEUREN UITLEG

BUTTON: KERAMIEK TECHNIEKEN