Handgemaakt keramiek

Als je op zoek bent naar handgemaakt keramiek, ben je op onze website goed terecht gekomen! Mijn naam is Wietske en ik maak sier- en gebruiksvoorwerpen van keramiek. Alle producten die ik maak zijn met de hand gemaakt. Mijn inspiratie haal ik uit voorwerpen die ik in de kringloopwinkel vind. Vooral voorwerpen die voor anderen misschien al afgeschreven zijn neem ik onder mijn hoede. Ik maak er een mal van en zorg ervoor dat juist dat ene kopje en die ene schaal een nieuw leven krijgen.

Handgemaakt keramiek, maar toch eenheid

Hoewel ik elk ontwerp met de hand maak zorgt het gebruik van mallen ervoor dat er uniformiteit is in de vorm. Het kan voorkomen dat mijn producten stipjes, kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Dit probeer ik zoveel mogelijk te voorkomen. Omdat het hele proces met de hand volbracht wordt kan ik dit niet volledig uitsluiten. Ik zie het als de charme van handgemaakt keramiek. Daarnaast weet je 100% zeker dat elk ontwerp uniek is.

Liefde voor keramiek

Ik houd van alle onderdelen van keramiek: het modelleren, mallen maken, mallen open maken en mij elke keer weer verwonderen over wat voor prachtigs er in zit. Het secuur en netjes afwerken, het magische en meditatieve proces van het draaien, mooie kleursamenstellingen bedenken en composities maken. Alles vind ik even plezierig om te doen. Uitgedachte kleuren, mooie vormen en een hoog afwerkingsniveau maken dat je met mijn handgemaakt keramiek creaties iets moois en unieks cadeau geeft of in huis haalt. Zo hoop ik mijn liefde voor keramiek door te geven.


Keramiek kopen

In de webshop kun je zien welke sier- en gebruiksvoorwerpen van keramiek je kunt kopen: onder andere beelden, bloempotten en wandhangers. Leuk voor in huis of om als uniek cadeau te geven.

BUTTON MET LINK NAAR WEBSHOP! NAAM BUTTON: NAAR DE WEBSHOP

Keramiek workshop

Naast het maken van keramiek kun je bij ons ook workshops en cursussen volgen. Deze geven wij in ons atelier in Arnhem. Leuk om te weten: je kunt deze workshops en cursussen ook volgen met een vriendin.

BUTTON MET LINK NAAR WEBSHOP! NAAM BUTTON: NAAR DE WORKSHOPS

BUTTON MET LINK NAAR WEBSHOP! NAAM BUTTON: NAAR DE CURSUSSEN

Misschien vind je dit ook interessant:
– Keramiek Atelier W
– Keramiek voorbeelden
– Keramiek technieken


LINKS ACHTER BOVENSTAANDE TEKSTEN ZETTEN!