Community atelier-w

€9,95 per maand

Community

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar vaak als ik iets zoek qua filmpjes over een bepaalde techniek weet ik de instagram naam niet meer. Zo irritant! Of je vind net niet wat je zoekt. Er is heel veel al te vinden online over keramiek maar vaak net niet precies wat jij zocht.

Wij hebben de oplossing, onze online community.  Alle kennis die jij nodig hebt over keramiek toegankelijk en op één plek te vinden, namelijk in onze community met bibliotheek. Een plek met allemaal gelijk gestemde en interesse in keramiek. Een plek waarin ik alle informatie deel in de bibliotheek, waar we ervaringen en tips met elkaar delen in de community. 

In de bibliotheek komen allerlei categorieën zoals pottenbokken, decoratie technieken, klei soorten en nog veel meer. Door te categoriseren, ordenen en op een logische manier vorm te geven willen we het makkelijker voor je maken. In elke categorie vind je al onze kennis. Na alle jaren dat ik bezig ben met keramiek is dat heel veel kennis, die ik graag wil delen. Jij wilt toch ook één plek waar je alles kunt vinden.

Deze bibliotheek zal een groeiende plek blijven waar telkens nieuwe dingen bij komen. 

Wil jij toegang tot de community en bibliotheek meld je dan snel aan!

Kosten zijn €9,95 per maand. Deze zal plaatsvinden door een maandelijkse incasso.