Dozen en bubbeltjesplastic. Een update van Wietske16 juni 2020 | We zitten volop tussen de dozen en het bubbeltjesplastic. Over minder dan drie weken gaan we namelijk verhuizen! Omdat ik zowel van huis als van atelier verhuis (ik heb mijn atelier aan huis) heb ik bijna twee keer zoveel verhuisstress! Extra belangrijk om op tijd te beginnen met de voorbereiding dus. 

 

 

 

Kneusjessale

Op de website vind je op dit moment wat minder artikelen. Ik verkoop nu zoveel mogelijk voorraad, want dat scheelt natuurlijk weer met de verhuizing. Ook heb ik minder ruimte (fysiek en qua tijd) om iets te maken. Het productieproces neemt best wat tijd in beslag. Eerst moet het gegoten worden en een paar dagen drogen. Daarna gaat het 24 uur de oven in, wordt het geglazuurd en gaat het nog een keer 24 uur de oven in. Vandaar de keuze om voor nu alleen voorraad te verkopen. Deze week start ik weer met de kneusjessale, omdat ik die producten ook graag wil verkopen voordat we gaan verhuizen. 

 

keramiek beeldjes - kneusjessale Verhuizing van een keramiek Atelier keramiek atelier W - mallen die mee verhuizen 

 

 

Keramiek Atelier WMeer ruimte

Mijn nieuwe atelier wordt twee keer zo groot. Wat ik daar leuk aan vind is dat ik nu een wat grotere groep kan ontvangen voor workshops of cursussen. Ik vind het fijn om workshops te geven aan groepjes waarvan iedereen elkaar kent, bijvoorbeeld tijdens een gezellig dagje uit. Tegelijk vind ik het belangrijk dat ik alle deelnemers goed kan helpen. Met een groep van 5 kan dat. Daarnaast komt er straks ook een aparte lunchruimte bij. Dan kunnen we gezellig samen lunchen. 

Momenteel ben ik druk aan het kijken naar de inrichting. Het klei en de gips moeten bijvoorbeeld gescheiden van elkaar verwerkt worden. In zo’n grote ruimte gaat dat beter, maar er moet wel over nagedacht worden. Over de inrichting van mijn nieuwe atelier ga ik in een aparte blog nog meer vertellen. Als er nog dingen zijn die jullie leuk vinden om daarover te lezen, laat het gerust weten. Vind ik leuk!

 

© 2017 - 2022 Atelierw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel