Fleur je paasontbijt op met tafelhaasjes

6 april 2020 | Het zonnetje komt er langzaam door. Hoewel we door de coronamaatregelen niet alles kunnen doen zoals we het deden, zijn er nog wel wat dingen die we wel kunnen doen. Van het weer genieten vanuit je tuin, of een heerlijke wandeling door het park of bos. Deze periode, zo vlak voor pasen voelt vaak een beetje nieuw. Het koude laten we langzaam maar zeker achter ons en maakt plaats voor het voorjaar. De natuur komt weer tot bloei en krijgt weer zomerse kleuren. In deze tijd van het jaar heb ik extra veel zin om het huis op te fleuren. Nu pasen in deze tijden van thuis isolatie valt, kijk ik des te meer uit naar straks, de periode na corona. Gelukkig kan het huis opfleuren nu al! 

 


Tafelhaasjes

Om ook jullie daarbij te helpen heb ik iets nieuws bedacht en gemaakt. 

Ik noem ze tafelhaasjes. Het is een beeldje in de vorm van een haas waarop je bestek kunt plaatsen. 

Zoals je kunt zien maken deze vrolijke snuitjes je tafel extra leuk aangekleed! Maak de tafeldecoratie af door het tafelhaasje (€14,95) te combineren met een eiderdopje, bakje en kandelaar. Je kunt er ook voor kiezen om een tafelhaasje te gebruiken om er een roombotermesje in te plaatsen. Of wat dacht je van chopsticks!?

 

 

 

 

Ontbijttafel 

Je gestylde paasontbijttafel kun je, naast de tafelhaasjes, afmaken met de mooi gekleurde bakjes, kandelaren en eiderdopjes. Maar ook de haasjes, al dan niet op een leuk plateau, mét gouden staartje, zijn de echte sfeermakers van je paastafel.  

 

Deze beeldjes zijn natuurlijk ook buiten pasen mooi in je interieur te verweven.
Bijvoorbeeld door het te combineren met een bakje of een ander beeldje

Op deze pagina vind je alle paasartikelen bij elkaar! 

 

© 2017 - 2022 Atelierw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel