16-6-2020

Dozen en bubbeltjesplastic. Een update van Wietske

We zitten volop tussen de dozen en het bubbeltjesplastic. Over minder dan drie weken gaan we namelijk verhuizen! Omdat ik zowel van huis als van atelier verhuis heb ik bijna twee keer zoveel verhuisstress! 

> Lees verder

 

03-05-2020

Ilonka: “Wietske’s ontwerpen zijn doordacht en veelzijdig. Haar liefde voor dit ambacht zit heel diep”

Via instagram troffen lifestyle- en interieur inspirator Ilonka Dekkers en Wietske elkaar voor het eerst. Wat haar meteen aansprak aan het werk van Wietske waren de kleuren. Kleur betekent namelijk veel voor Ilonka. 

> Lees verder

 

Tafelhaasjes - fleur je paastontbijttafel op

06-04-2020

Fleur je paasontbijt op met tafelhaasjes!

Nu pasen in deze tijden van thuis isolatie valt, kijk ik des te meer uit naar straks, de periode na corona. Gelukkig kan het huis opfleuren nu al! Om ook jullie daarbij te helpen heb ik iets nieuws bedacht en gemaakt.Ik noem ze tafelhaasjes.

> Lees verder
 

 

25-03-2020

Waarom ik maak wat ik maak

Als ik terugkijk naar mijn kindertijd, vond ik het altijd al fijn om plastisch bezig te zijn; om iets te kneden, te modelleren en te vormen. In mijn herinnering zat ik graag aan de zand- en watertafel modder te maken. Op de lagere en middelbare school kwam dit niet zo veel aan bod, dus ‘vergat’ ik een beetje hoe leuk ik dat vond.

> Lees verder
 

 


07-03-2020

Kerstdiner met eigen gemaakt servies

Kathelijn heeft onlangs de beginnerscursus keramiek gevolgd en is nu bezig met de vervolgcursus. Ze bestelde eerst een paar keer wat losse items en kocht ook wel eens wat tijdens de kneuzensale. Toen ze voor de verjaardag van haar moeder een cadeau zocht, kwam ze uit bij de workshop gieten. Stap voor stap raakte Kathelijn meer gecharmeerd van werken met klei. 

> Lees verder

 


17-02-2020

Zo bedenk ik de namen van mijn creaties

Leave a light, bowl of fire, o’clock, tick tock. Zomaar een greep uit de namen van producten die je in mijn webwinkel terugvindt. Elke creatie heeft een andere naam. Ik krijg er veel leuke reacties op, vooral als ik vertel hoe ik de namen bedenk. 
 

> Lees verder

© 2017 - 2022 Atelierw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel