Creatieve workshop

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? Dan ben je hier aan het goede adres! Mijn naam is Wietske, oprichter van Atelier W. Ik maak sier- en gebruiksvoorwerpen van keramiek. Al mijn creaties verkoop ik in mijn webshop. Daarnaast geef ik creatieve workshops over keramiek maken die ook heel leuk zijn om samen te volgen! 

 

Over Atelier W 

Voor mij is keramiek maken een prachtig proces. Ik hou van elk onderdeel! Het modelleren, mallen maken noem maar op. Het openen van de mallen blijft een prachtig spannend moment. Daarna kan het afwerken beginnen. Steeds wanneer ik de laatste hand leg aan een kopje, wandbord of beeldje voelt het alsof ik weer iets heb gemaakt waarin ik de liefde voor keramiek maken met anderen kan delen. Dit deel ik niet alleen via mijn creaties, maar ook door mijn kennis en ervaring door te geven in de cursussen en workshops die ik geef. Ervaring is niet nodig! 

 

Creatieve workshop bij Atelier W

Er zijn verschillende creatieve workshops die je kunt volgen bij Atelier W. De workshops worden gegeven in mijn atelier in Arnhem. Je kunt kiezen voor een 1-op-1 workshop of om een workshop met meer personen te volgen. De volgende creatieve workshops kun je bij me volgen: 

  • Keramiek bakjes en potjes gieten
  • Keramiek kopjes maken
  • Introductieles keramiek klei draaien

Hieronder vind je de recensies van anderen die op zoek waren naar een creatieve workshop en een workshop bij Atelier W hebben gevolgd: 

'Wij hebben de workshop gedaan, veel gelachen en lekkere taartjes gegeten ennnn....hele leuke keramiek gemaakt!' Ilse

'We werden hartelijk ontvangen en er stond van allerlei lekkers klaar. Mooie uitbouw waar we fijn konden zitten en na een praatje zijn naar het atelier gegaan waar je goed met zijn 2/3en konden werken. De 2 uur vlogen om, we zouden zo nog wel een poos door kunnen gaan. Zeker voor herhaling vatbaar!' Marleen

De workshops worden gegeven in mijn atelier in Arnhem. Als je een creatieve workshop wilt volgen, neem dan contact op met me. Leuk om jullie te ontmoeten! 

> Bekijk alle workshops

© 2017 - 2022 Atelierw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel