Creatieve cursus

Creatieve cursus arnhem | Als je op zoek bent naar een creatieve cursus in Arnhem dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen! Mijn naam is Wietske en ik heb een eigen keramiek atelier, Atelier W. Ik ben dagelijks bezig met keramiek en alles wat erbij komt kijken. Mijn creaties verkoop ik in de webwinkel. Daarnaast geef ik ook workshops en cursussen. Zo kun je bij mij een keramiek cursus of cursus kleien volgen. Maar ook op het gebied van boetseren of pottenbakken kun je bij mij terecht. 

Ik vind het belangrijk dat je zoveel mogelijk uit de cursus haalt zodat je kunt ontdekken of je het vak leuk vindt, maar ook zodat je zoveel mogelijk samen met mij kunt oefenen. Want daar leer je het meeste van! Wat ik leuk vind is om je te helpen jouw creativiteit vorm te geven; als we kunnen creëren wat jij voor ogen hebt, dan is mijn missie gelukt! Daarnaast is het geven van workshops en cursussen mijn manier om mijn liefde voor keramiek door te geven. 

Cursusopzet

Tijdens de cursus geef ik aandacht aan de basisbeginselen en -technieken. Welke technieken zijn er allemaal en welke passen het beste bij de creaties die je voor ogen hebt? Ook materiaal- en kleurkeuze zijn een belangrijk onderdeel; deze keuze heeft namelijk gevolgen voor het gehele vervolgproces. Maar ook zaken zoals lichaamshouding, dat bij potten draaien vooral van belang is, zullen we bespreken. Uiteraard geef jij vooraf je leerdoelen aan en kijken we hoe we de cursus daarop kunnen toespitsen. 

Creatieve cursus Arnhem

In mijn atelier in Arnhem geef ik de volgende cursussen: 

De cursussen worden gegeven in groepen van maximaal 4 personen. Op die manier kan ik je alle aandacht geven en hebben we allemaal de ruimte om in mijn atelier te kunnen werken. Als je zelf een groepje mensen hebt waarmee je een creatieve cursus bij mij wilt volgen, neem dan zeker contact met me op. De data plannen we dan samen in!

 

© 2017 - 2022 Atelierw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel