Sorteer op
Sorteer op

Keramiek workshop

Keramiek workshop | Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar keramiek? Dan is mijn keramiek workshop echt iets voor jou! Je maakt kennis met het mooie vak en leert de basis(theorie). Ook is er voldoende ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Heb jij al wat ideeën waarvan je benieuwd bent hoe je deze kan vormgeven? Ik ondersteun je graag bij de uitwerking daarvan! Of je nu kennis wilt maken met keramiek of gewoon iets leuks wilt doen met je zus of vriendinnen. In beide gevallen kun je de keramiek workshop boeken! 

Wat is keramiek? 

Keramiek is een materiaal dat geen metaal en geen plastic is. Denk bijvoorbeeld aan porselein, aardewerk en steengoed. Maar ook diamanten vallen in deze categorie. Keramiek ontstaat door verhitting, in bijvoorbeeld een oven, soms in combinatie met druk. Vroeger werden er vooral gebruiksvoorwerpen van keramiek gemaakt, zoals potten en serviezen. Tegenwoordig worden er ook siervoorwerpen van keramiek gemaakt, zoals bijvoorbeeld mijn keramiek beelden. 

Keramiek workshop 

Tijdens een keramiek workshop leer ik je de basis van keramiek; wat is keramiek en hoe kun je iets maken van keramiek. Ook laat ik je kennismaken met verschillende gereedschappen en technieken. Ik heb alle benodigdheden, gereedschappen en apparatuur in mijn atelier. Je kunt de keramiek workshop als privéworkshop boeken. Dit geeft je uitgebreid de mogelijkheid om te ontdekken of je werken met keramiek leuk vind en of je eventueel een keramiek cursus wilt boeken. Het is ook mogelijk om de keramiek workshop als leuke activiteit met vriendinnen te boeken. In mijn atelier is ruimte voor maximaal 5 deelnemers. 

Het maakt niet uit of je een beginner bent of dat je al wat ervaring hebt. Voor beginners geef ik een algemene les keramiek en leg ik de basics uit. Als je al wat meer ervaring hebt kunnen we bepaalde technieken behandelen of aanscherpen. 

Praktische informatie

  • Datum: in overleg 
  • Duur:  ca. 2 uur
  • Kosten: 85 pp
  • Locatie: Wolfheze

 

© 2017 - 2021 Atelierw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel