Keramiek workshop 

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar keramiek? Dan is mijn keramiek workshop echt iets voor jou! Je maakt kennis met het mooie vak van keramiek gieten. Ook is er voldoende ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Tijdens de giet-workshop maak je kennis met gietklei. Dit is een onderdeel van keramiek waar je werkt met klei die zo dun is dat je het kan gieten. Doordat ik de gietklei van tevoren kleur met bepaalde verhoudingen pigmenten ontstaan de kleuren die je kan gebruiken bij de giet-workshop. 

Aan de keramiek giet-workshop kunnen max 8 personen meedoen. De groep is dus niet heel groot en zo krijg je goed begeleiding en weet je zeker dat je producten mooi gaan worden.Na de workshop moet alles drogen, gebakken en geglazuurd worden. Als dat allemaal klaar is stuur ik het naar je op. Dit duurt ongeveer 2,5 week. Klik voor meer informatie per cursus op de tegels.

Sorteer op
 • Keramiek workshop gieten
  Keramiek workshop gieten

  Workshop klei gieten bij keramiek atelier W.

  Wil je graag een keer gieten met gekleurd gietklei en zo mooie producten maken?
  Dat kan!Je kunt je hier individueel opgeven, maar ook met max 8 personen.
  In totaal ontvang ik groepjes…

  € 90,00
 • Workshop pottenbakken: keramiek klei draaien op draaischijf
  Workshop pottenbakken: keramiek klei draaien op draaischijf

  Keramiek cursus klei draaien bij Atelier W.

  Altijd al een keer willen pottenbakken en kijken of draaien iets voor jullie is, maar geen zin in een hele cursus volgen van 5 lessen.
  Dan is 1 les misschien iets.Of zoek je iets leuk…

  € 85,00
Sorteer op
© 2017 - 2022 Atelierw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel