keramiek voorbeelden

Keramiek voorbeelden | Als je op zoek bent naar inspiratie voor wat je allemaal met keramiek kunt maken, ben je op de goede pagina terecht gekomen! Mijn naam is Wietske, eigenaar van Atelier W. Ik maak sier- en gebruiksvoorwerpen van keramiek. Denk aan bloempotjes, beeldjes en kopjes.

Ook al heb ik veel kopjes, potjes en beeldjes gemaakt; toch blijft het bijzonder wanneer ik de laatste hand leg aan een ontwerp. Omdat het met de hand gemaakt wordt voelt het heerlijk wanneer het echt af is. Klaar om een mooie toevoeging te zijn in je interieur of om cadeau te worden geven.

Keramiek voorbeelden: de mallen

De ontwerpen die je in mijn webshop vind heb ik gemaakt met mallen. Deze mallen maak ik zelf. De inspiratie voor deze mallen haal ik uit allerlei sier- en gebruiksvoorwerpen die ik in de kringloopwinkel koop. 

Hieronder vind je de keramiek voorbeelden van mijn ontwerpen. Het hele proces, van modelleren tot kleuren composeren en de afwerking doe ik zelf. Je kunt je wel voorstellen hoeveel tijd en liefde er in elk van mijn creaties zit! De beeldjes werk ik af met een 12 karaats goudsluster. Al mijn ontwerpen zijn te koop in de webshop.

keramiek voorbeelden keramiek voorbeelden keramiek voorbeelden - 2

Misschien vind je dit ook interessant:

Zelf aan de slag met keramiek maken?

Naast het ontwerpen en maken van sier- en gebruiksvoorwerpen van keramiek geef ik hier ook workshops en cursussen in. Je kunt bij mij een workshop of cursus keramiek maken volgen. Als je via Google zocht op ‘keramiek voorbeelden’ omdat je er zelf mee aan de slag wilt dan zijn mijn workshops of cursussen wellicht interessant voor je!

© 2017 - 2022 Atelierw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel