Keramiek kopen?

Keramiek kopen | Welkom in mijn webshop, leuk dat je er bent! Mijn naam is Wietske, eigenaar van keramiek Atelier W. Ik maak handgemaakte sier- en gebruiksvoorwerpen van keramiek. In mijn webshop verkoop ik de artikelen die ik maak.

Mijn inspiratie vind ik voornamelijk in de kringloopwinkel. Kopjes of schalen die er misschien afgeschreven uit zien neem ik onder mijn hoede en geef ik een nieuw leven door ze opnieuw te maken.

Met liefde handgemaakt

Alle producten van keramiek zijn handgemaakt. Daardoor kunnen de producten stipjes, kleurverschil of oneffenheden hebben. Ik probeer dit natuurlijk te voorkomen, maar dat lukt niet altijd. Zelf vind ik dit juist de charme van handgemaakte producten: het is écht uniek.

De producten die ik gebruik voor mijn ontwerpen en verpakkingen komen uit de omgeving van waar mijn atelier gevestigd is: Arnhem. Daarbij let ik erop dat de artikelen gerecycled, duurzaam en afbreekbaar zijn. Daarnaast heb ik zonnepanelen op mijn atelier om de stroom die ik verbruik op te wekken.

keramiek webshop: de producten

In mijn webshop vind je handgemaakte sier- en gebruiksvoorwerpen. Denk aan bloempotten, wandborden en beeldjes. Mijn ontwerpen worden handmatig gekleurd en worden voorzien van een goudluster. Wanneer je mijn keramieken beelden bekijkt dan zie je dat elk beeld een klein deel 12 karaats goud bevat.

Het keramiek dat ik maak vervaardig ik uit mallen die ik zelf maak van bestaande objecten die ik terugvind in kringloopwinkels. Iets wat voor anderen er misschien uitziet als prul neem ik mee naar huis en geef ik een tweede leven door er een mal van te maken. Voor mij is dit een positief tegengeluid tegen massaproductie en wegwerpen. Het voelt als herscheppen.

Keramiek kopen bij Atelier W

Bij de keramiek webshop van Atelier W zijn er een aantal praktische zaken goed om te weten:

  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Mijn producten hebben een hoog afwerkingsniveau, maar omdat ze handgemaakt zijn kan het zijn dat je hier en daar wat oneffenheden aantreft.
  • Indien voorradig binnen 7 dagen geleverd.
    Niet voorradig? Dan krijg je een mail over de levertijd (max 3 weken).
  • Wanneer je niet helemaal tevreden bent dan kun je mij een mailtje sturen en omruilen

Hieronder kun je op de verschillende categorieën klikken om mijn ontwerpen te zien.

 

© 2017 - 2022 Atelierw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel