Bordhangers

Lijmloze bordenhanger

Om de wandborden op te hangen kun je de lijmloze bordenhanger gebruiken. De bordenhanger is gemaakt van canvas met een speciale, oplosbare lijm. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de wandborden niet beschadigen. De lijmloze bordenhanger plak je achter het wandbord. Vervolgens kun je de lijmloze bordenhanger bevestigen aan een schroef of spijker aan de muur.

Maten lijmloze bordenhanger

De hangers zijn in drie maten verkrijgbaar: 30 mm, 50 mm en 75 mm. Bij elke bordenhanger staat aangegeven voor welk wandbord van Atelier W. het formaat geschikt is. Als de hanger te groot blijkt, kan het canvas bijgeknipt worden. De hanger is ook gemakkelijk weer te verwijderen.

Duurzaam keramiek atelier

Ik hecht veel waarde aan duurzaamheid. Dit probeer ik dan ook op alle vlakken in mijn atelier te verwerken. De producten die ik gebruik om mijn ontwerpen te creeren maar ook om webshop bestellingen te verzenden komen zoveel mogelijk uit de omgeving van Arnhem. Daarnaast let ik erop dat de materialen gerecycled, duurzaam en afbreekbaar zijn. De materialen die ik heb gebruikt probeer ik zoveel mogelijk te hergebruiken. Daarnaast heb ik zonnepanelen op mijn atelier om de stroom die ik verbruik zelf op te wekken.

Over keramiek Atelier W.

Mijn naam is Wietske, oprichter van keramiek Atelier W. Ik hou van keramiek, en alles wat erbij hoort. Kleuren mengen, mallen maken en modelleren. Elk ontwerp wordt netjes met de hand afgewerkt. Voor mij zijn mijn creaties een middel om mijn liefde voor keramiek door te kunnen geven. Naast het maken van gebruiks- en siervoorwerpen van keramiek geef ik ook workshops en cursussen.