De bibliotheek

De Bibliotheek van Keramiek Atelier W. is een verzamelplek van alle mogelijke informatie over keramiek.

Je kunt er uitleg vinden over klei, kleisoorten, wat je er allemaal meekunt, decoratie technieken, glazuren, bepaalde merken, winkels waar je bepaalde spullen kunt kopen, inrichting van je atelier. Ook zijn er verwijzingen naar filmpjes, boeken, websites, instagram accounts, pinterest pagina’s en nog veel en veel meer om je helemaal onder te kunnen dompelen in de keramiek. Op deze manier kan je makkelijk antwoorden te vinden op al je vragen die je krijgt als je start met keramiek of als je juist verdieping wilt over bepaalde onderwerpen en je verder wilt ontwikkelen.

 

Deze bibliotheek is ontstaan uit een verlangen die ik al een aantal jaar had. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar vaak als ik iets zoek qua filmpjes over een bepaalde techniek weet ik de instagram naam niet meer. Zo irritant! Of je wilt meer weten over een bepaalde decoratietechniek maar je komt om in de filmpjes op youtube en vind net niet wat je zoekt. Er is online heel veel over keramiek maar niet geordend en overzichtelijk weer gegeven, daar komt nu verandering in…

 

Na alle jaren dat ik bezig ben met keramiek vind ik het fijn om de kennis met jullie te delen via deze bibliotheek.

In onze bibliotheek vind jij alles op één plek!
In de bibliotheek is alles ingedeeld in verschillende categorieën zoals pottenbakken, decoratie technieken, klei soorten en nog veel meer. In elke categorie vind je onze kennis. De bibliotheek is nog niet af en wordt nog steeds bijgevuld. Daarom kun jij nu als early bird voor een hoge korting als één van de eerste in de bibliotheek.

In de bibliotheek is er ook een community. Heb je vragen over keramiek en wat je gelezen hebt of je wilt wat meer uitleg over bepaalde zaken dan kan je die stellen in de community. Ik (Wietske) zal er op reageren, maar anderen van de community kunnen je ook verder helpen. En met deze gedeelde kennis komen we samen verder. Heb je iets moois gemaakt, een werkstuk wat je graag wilt delen, wil je sparren over een plan wat je hebt?  Je komt op deze manier in contact met gelijkgestemde en kunt van elkaar gaan leren.

De kosten voor de community zijn €14,95 per maand. Jij als early bird krijgt de eerste 3 maanden toegang tot de community voor slechts €7,50. Let op er zijn maar een beperkt aantal early bird plekken, vol is vol!